1. Werkwijze

De werkwijze van ABCopschool

Zo werkt onze begeleiding:

In 5 stappen continuïteit en differentiatie voor jouw leerlingen

 

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

We starten altijd eerst met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen onder het genot van een lekker kopje koffie. Hierbij bespreken we de situatie en kijken we naar de mogelijkheden voor jullie school. 

2. Voorstel op maat

Na afloop van het kennismakingsgesprek zullen we binnen 24 uur een voorstel op maat sturen, waarbij we een advies geven over de best aansluitende begeleiding en mogelijkheden voor jullie school. 

3. Voorstel doornemen

Nadat jullie het voorstel hebben ontvangen prikken we een datum om het voorstel gezamenlijk door te nemen. Meestal bespreken we dan nog de belangrijke punten en maken we indien nodig nog wat aanpassingen. 

4. Kick-off en start

Zodra de samenwerking een feit is gaan we direct aan de gang om ervoor te zorgen dat we op korte termijn kunnen starten. Meestal kunnen we binnen enkele weken al van start gaan. Tijdens de eerste lesdag zal eer een kick-off plaatsvinden waarbij een van de regiocoördinator aanwezig is om alles in de juiste banen te leiden. 

5. Evaluatie en voortgang

Zodra de begeleiding gestart is zullen we regelmatig de vinger aan de pols houden. Afhankelijk van de behoefte van de school voeren we evaluatiegesprekken en monitoren we de voortgang. 

Vrijblijvend kennismaken?

Stuur een bericht of bel direct: 06 18 90 63 93