1. LVSi

LVSi

Wist u dat ABCopschool lid is van de Landelijke Vereniging van Studiebegeleidingsinstituten (LVSi)? Als instituut word je niet zomaar lid van deze vereniging. Om lid te worden van dit kwaliteitsinstituut toetst de LVSi haar leden op een aantal pedagogische kwaliteitseisen, betrouwbaarheid en veiligheid. Het allerbelangrijkste is daarbij dat het instituut een omgeving creëert waar de leerling zich op z’n gemak voelt, vertrouwen krijgt en wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf naar boven te halen.

ABCopschool is dan ook erg trots dat we zijn aangesloten bij de LVSi. Als u kiest voor een aangesloten instituut, dan kiest u voor zekerheid, betrouwbaarheid en kwaliteit.

ZEKERHEID

Omdat u de garantie heeft dat het instituut voldoet aan strenge kwaliteitseisen en richtlijnen, gebaseerd op de eisen die het basis- en voortgezet onderwijs stelt aan zowel de docenten en begeleiders als het didactisch en pedagogisch beleid van het instituut.

BETROUWBAARHEID

Omdat de kwaliteit van een instituut voortdurend gewaarborgd wordt door de controlerende rol van de LVSi. Ook kent de LVSi een heldere en integere klachtenprocedure waarbij een onafhankelijke klachtencommissie in samenwerking met een jurist kan bemiddelen en adviseren.

KWALITEIT

Omdat een LVSi instituut voldoet aan de hoogste eisen ten aanzien van didactiek en pedagogiek. De gekwalificeerde begeleiders en docenten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van alle facetten van het onderwijs en huiswerkbegeleiding en onderhouden nauwe contacten met de school zodat een optimale begeleiding van de leerling gewaarborgd is.

MEER WETEN OVER LVSi

Voor meer informatie over LVSi klik hier.

Contactpersoon

Heb jij interesse in deze uitdaging? Maak kennis met Jurgen Kruger via:

 

T: 06-48800773      M: [email protected]
 


Solliciteren

Vrijblijvend kennismaken?

Stuur een bericht of bel direct: 06 18 90 63 93