1. Voor scholen

ABCopschool:
Samen zetten wij de leerling centraal

Hey onderwijzer! Ben jij op zoek naar een gerenommeerde onderwijspartner die bekend staat om haar kwaliteit en snelheid? Dan ben je bij ABCopschool aan het juiste adres.

Vertrouw op de meer dan 100 basisscholen die ABCopschool samen met haar partners al heeft mogen ondersteunen. Als onderwijsorganisatie zijn we de afgelopen 5 jaar druk in de weer om iedere leerling centraal te zetten. Dit gebeurt met wetenschappelijk onderbouwde methodes.
Met deze methodes helpt ABCopschool leerlingen verder én worden er ambitieuze ondersteuningsprojecten opgezet. De missie van ABCopschool is dan ook niet voor niets:
Elke leerling in zijn kracht zetten om optimaal te blijven leren.

Voordelen van ABCopschool

  • ISK/NT2 specialist
  • Sociale onderneming, impact voorop
  • Duurzame samenwerking
  • Groot netwerk 

Onze oplossingen voor jouw school

Personeelsinzet Basis- en Middelbaar Onderwijs

We focussen ons op de duurzame inzet van onderwijspersoneel. Denk hierbij aan docenten, leerkrachten, (ortho)pedagogen, leerkrachtondersteuners en onderwijsassistenten. We werken op een duurzame wijzen waarin de door ons geregelde kandidaten instromen in het vaste team van de onderwijsinstelling. Ieder kind verdient persoonlijke aandacht en goed onderwijs. Wij willen iedere leerling in zijn kracht zetten om optimaal te kunnen blijven leren op een duurzame manier. 

ISK Onderwijs

ABCopschool is gespecialiseerd in het nieuwkomersonderwijs met name voor de doelgroep 12 t/m 18 jaar oud. Momenteel zijn wij landelijk actief en werken met verschillende ISK’s door heel het land. Hierbij hebben wij een ondersteunende rol in het rondkrijgen van de formaties. Denk hierbij aan het terkot aan NT2 docenten en de wachtlijsten waarmee veel ISK’s ondervinden. We kunnen op korte termijn schakelen in ons netwerk en op deze wijze ondersteunen in het bieden van goed onderwijs. Hiermee vergroten we de kansengelijkheid en bieden we elk kind in Nederland een toekomst!

Taalschool

Taalklas Nieuwkomersonderwijs

Naast de ISK’s is onze specialistatie ook op taalkassen gericht. We vinden het van groot belang dat elke leerling in Nederland toegang heeft tot goed onderwijs. Ook als dit nieuwkomers zijn. We ondersteunen bij de personeelinzet van NT2 docenten, pedagogen en onderwijsondersteuners etc. Vanuit de 7 jaar die wij bestaan als organisatie hebben wij een groot netwerk opgebouwt. We streven naar duurzame samenwerkingsverbanden waarbij we een stabiele omgeving kunnen creeeren voor zowel de leerlingen, de school en de leerkrachten.

Vrijblijvend kennismaken?

Stuur een bericht of bel direct: 06 18 90 63 93