1. Bijles

Voorkom dat je leerlingen niet klaar zijn voor de toekomst.

Persoonlijke aandacht en passend onderwijs maken dat leerlingen kunnen floreren. Maar teams kampen met een lerarentekort en de toenemende werkdruk voorkomt dat er nog tijd en ruimte is voor de individuele leerling. Wil je voorkomen dat je kwaliteit hieronder lijdt en dat de continuïteit van je onderwijs stagneert? Verdiep je dan eens in de mogelijkheden van extra instructie op jouw school!

Met instructies op school zet je jouw leerlingen weer centraal. Of dit nu via het wegwerken van leerachterstanden of door een luisterend oor gerealiseerd wordt, jouw leerlingen kunnen met extra instructies op school weer floreren. Zoals het hoort.

Maximaal leerrendement door een combinatie van bewezen effective interventies gebundeld in 1 interventie:

Deze interventies worden gekoppeld aan onze instructies in kleine groepjes.

1. ‘Leren van en met medeleerlingen’

(5 maanden leerwinst, sterk bewijs en zeer lage kosten)

1. ‘Feedback’

1. ‘Gesprokentaalinterventies’

1. ‘Schrijfonderwijs’

1. ‘Metacognitie en zelfregulerend leren’

(7 maanden leerwinst, sterk bewijs en zeer lage kosten)

1. ‘Samenwerkend leren’

(5 maanden leerwinst, sterk bewijs en zeer lage kosten)

1. ‘Ouderbetrokkenheid’

(4 maanden leerwinst, sterk bewijs en zeer lage kosten)

‘Instructie in kleine groepjes op school waardoor leerlingen kunnen groeien en bloeien.’

Zij werken met extra instructies op school:

De Catamaran (AMOS)
Vivere, your school of life
Kamerlingh Onnes

Extra instructies op school in 4 stappen:

1. Wensen bespreken

Om het meeste uit de extra instructies voor jullie school te halen, bespreken we eerst jullie wensen en behoeftes. Zo kunnen we een passende oplossing realiseren.

2. Kandidaten voorselecteren

Op basis van jullie wensenlijst maken wij een voorselectie van geschikte kandidaten. Uit deze selectie kies je de kandidaten die je op gesprek wilt hebben.

3. Start begeleiding

Al binnen 2 tot 3 weken kan jullie nieuwe studentbegeleiders aan de slag met de begeleiding van de leerlingen.

4. Evalueren en verder leren

Om het effect van de extra instructies te kunnen meten en verbeteren evalueren we regelmatig. Met een eindevaluatie beoordelen we samen het gehele traject.

Meer weten? Vraag vrijblijvend ons informatiepakket aan!

Instructies gefinancierd vanuit het Nationaal Programma Onderwijs

Jouw school kan via het NPO op een duurzame wijze instructies realiseren.
We denken graag met je mee, dus vraag ons naar de mogelijkheden.

Waarom ABCopschool?

Of je nu op zoek bent naar 1-op-1-begeleiding of ondersteuning in groepjes, de intructies van ABCopschool zorgen dat leerlingen groeien en vooruitkomen. Bovendien helpen onze oplossingen bij het verlagen van de werkdruk binnen jouw team. Verder staat ABCopschool bekend om:

Snelle oplossingen

Binnen 2 weken al instructies op school.

Maatwerk

Of het nu gaat om 10 tot 100 leerlingen of enkele tot meerdere scholen.

Duurzame samenwerking

Welk vraagstuk ook speelt, als vaste partner denken we mee over de beste oplossing.

Staffelkorting

Meld je meerdere scholen onder één stichting aan, dan profiteer je van onze staffelkorting.

Professioneel, flexibel en zeer prettig in de samenwerking!

Ontdek waarom docenten graag samenwerken met onze studentbegeleiders.

Marije van den Hoek

Directeur De Catamaran Landlust

"Sinds we pedagogische hulp hebben ingezet, zien we gedragsverandering en rust bij de kinderen. Ze hebben meer ruimte in hun hoofd om goed de lessen te volgen en te leren. Het is misschien een spannende stap, maar hier is het erg goed bevallen. Ik zou het daarom alle scholen aanraden."

Faiza Ben Salah

Pedagogisch medewerker ABCopschool

"Kinderen kunnen driftig worden, onzeker zijn of met vragen rondlopen als er niet geluisterd wordt. Zodra je het kind de voorgrond geeft en echt luistert naar wat hij of zij te zeggen heeft, krijg je er hele andere kinderen voor terug."

Help je leerlingen verder. Vind studentbegeleiders voor jullie school.

Huiswerkbegeleiding

Van individuele begeleiding tot begeleiding in groepjes, ABCopschool helpt je graag verder.

Leren leren

Geef leerlingen de beste basis voor hun leertraject. Leer hen de juiste leerstrategieën aan.

Examentraining op school

Laat leerlingen vol zelfvertrouwen aan hun examens beginnen. Bied hen examentraining via ABCopschool.