Zelfstandig Onderwijsassistent

Ben jij een gepassioneerde onderwijsassistent die zelfstandig voor de klas kan staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Voor een school in Roermond zijn wij op zoek naar een zelfstandige en enthousiaste onderwijsassistent. Als onderwijsassistent vind je het leuk om voor de klas te staan en leerlingen te begeleiden bij hun ontwikkeling. Jouw inzet is van onschatbare waarde voor de school en de leerlingen.

Wat ga je doen?

Als onderwijsassistent ben je de duizendpoot die alles regelt voor de les en help je leerlingen wanneer nodig. Je creëert een veilige omgeving waar leerlingen zich vrij voelen om vragen te stellen en zichzelf te zijn. Het belangrijkste is om een goede sfeer in de klas te creëren en op te merken wanneer een leerling zich niet lekker voelt. Je gaat met de leerling in gesprek en kijkt hoe je kan helpen zodat ze weer plezier hebben op school en goed presteren.

Wat bieden we jou aan?

Natuurlijk krijg je salaris volgens het onderwijs cao, een pensioenregeling en worden vervoerskosten vergoed. Met leuke collega’s kan je praten en je kan jezelf blijven ontwikkelen. Daarnaast krijg je een begeleider die ervoor zorgt dat je elke dag met plezier naar je werk gaat.

Ben jij de match?

Je hebt een diploma onderwijsassistent op mbo niveau 4 of een pabo-diploma, woont in de buurt van Roermond en hebt ervaring in het basisonderwijs en kan zelfstandig voor de klas staan. Je bent beschikbaar als parttime of fulltime, enthousiast en gemotiveerd. Je zorgt voor rust en regelmaat binnen de groep.

 

 

Wil jij een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de klas en je talenten als onderwijsassistent benutten? Stuur dan nu je sollicitatie!

 

 

 

 

Contactpersoon

Heb jij interesse in deze uitdaging? Maak kennis met Jurgen Kruger via:

 

T: 06-48800773      M: [email protected]
 


Solliciteren